hero_rick_home2

Omarm je leden

Omarm je leden en maak je vereniging nog succesvoller! Braaza helpt je leden het maximale uit hun lidmaatschap te halen!

Bekijk de video

Wat is Braaza?

Braaza is een all-in-one software oplossing voor ledenorganisaties.
Hiermee beheer je je volledige ledenadministratie en zet je een professionele website en ledennet in als communicatieplatform naar (potentiële) leden en andere stakeholders. Binnen een paar klikken verstuur je nieuwsbrieven en organiseer je bijeenkomsten.

 • ledenadministratie Braaza Verenigingssoftware
  Ledenadministratie

  Leg alle gegevens van je leden en relaties vast, registreer contactmomenten en beheer werkgroepen en commissies. En via het ledennet passen leden hun eigen gegevens aan.

  Lees meer
 • website ledennet Braaza Verenigingssoftware
  Website/Ledennet

  Een professionele en responsive website draagt bij aan een goede indruk en een sterk imago van je vereniging. Bied je leden exclusieve informatie aan via je ledennet en creëer direct meerwaarde van hun lidmaatschap.

  Lees meer
 • nieuwsbrieven Braaza Verenigingssoftware
  Nieuwsbrieven

  Breng je vereniging dichter bij je leden. Verzend professionele en mooi opgemaakte nieuwsbrieven en breng je leden snel op de hoogte van het laatste nieuws.

  Lees meer
 • bijeenkomsten Braaza Verenigingssoftware
  Bijeenkomsten

  Organiseer je bijeenkomst snel en gemakkelijk van A tot Z. Verstuur uitnodigingen & reminders, verwerk inschrijvingen en maak deelnemerslijsten. En je leden melden zich aan met één druk op de knop.

  Lees meer

Braaza Verenigingssoftware
Voor wie is Braaza?

Braaza is bedoeld voor kleine en middelgrote ledenorganisaties die wel de wens hebben om professioneler te werk te gaan, maar niet het budget hebben om complexe en (te) uitgebreide systemen aan te schaffen.

Verenigingssoftware CCI Groep
Waarom Braaza? • Alles wat je nodig hebt in 1 systeem!
 • Ontwikkeld voor en door ledenorganisaties
 • Geen lange implementatie trajecten, geïmplementeerd in 1 week
 • Geen maatwerk, dat houdt het overzichtelijk
 • Geen verborgen kosten, helderheid in waar je voor betaalt

productfolder Braaza Verenigingssoftware whitepaper Online samenwerken whitepaper meldplicht datalek

BOinK heeft gekozen voor Braaza!

24-10-2016 - Op dit moment werkt BOinK met verschillende systemen wat niet altijd even overzichtelijk is. Dat was voor BOinK de reden om opzoek te gaan naar een nieuw systeem. Met Braaza kiezen ze voor een nieuwe automatisering voor de ledenadministratie en krijgen ze een nieuwe website en ledennet die volledig responsive is.

Google volgend jaar nog strenger

11-10-2016 - Heeft u nog geen HTTPS website? Dan gaat Google vanaf begin volgend jaar nog strenger zijn.

Sportieve prestatie!

03-10-2016 - Wow, wat hebben onze collega's een top prestatie geleverd gisteren tijdens de Singelloop in Breda! Gezamenlijk liepen zij de 5 KM tijdens dit hardloop evenement namens CCI Groep en allemaal kwamen ze over de finish binnen 30 minuten!